Trener " PSG ", nedavno je Emeri presjedanje u Rimu glasine na sluh, ali Emeri je nedavno izjavio da ne napušta "PSG", Pariz vodič podržava ga. Tražim Nogometni dresovi prodaja? Postoje vrste majica u našoj internet trgovini, molimo vas, pogledajte.

"Neću napustiti "PSG", a predsjednik " PSG " već su me podržali, kada je tim jači." Svaki put sastanak i upravljanje govorio o meni, oni su dali sve povjerenje, i pokušat ću opravdati njihovo povjerenje. Evo zašto neću otići. "

Emeri na početku sezone trener "PSG", sezona, momčad ima visoke performanse, ali i u Ligi Prvaka izgubili. Mnogi navijači PSG nisu zadovoljni svojim treniranju. Kao jedini trener u povijesti u roku od tri godine zaredom, Emeri je odlučio ostati u PSG, da se dokaže. Uzmite si malo vremena, vi ćete savršen majicu, PSG dresovi 2016/17, brzo, da ga kupi.

Nakon Lige Prvaka došao, PSG dočekuje i najbolnije iskustvo u povijesti reprezentacije, mnogi ljudi strahuju da je koban udarac za momčad i zatim biti razbijeni. Ali Pariz nije razočarao navijače nakon poraza u Barceloni, s punim регрессией performanse, povratak. Iz korita ПРГ lice tekući račun treće, ove sezone FA-pola šampion dobar tim, to će biti posljednji u ovoj sezoni ključni rata, veliki Pariz želim nadmašiti Monako, možete samo upisati tri boda. Kupiti PSG dresovi 2016/17 ako ste ljubitelji "PSG", kao znak da će navijati za PSG.

Trener " PSG " Emeri je negirao da je bio u Rimu

Pročitajte više na:http://www.panthersoccercamp.com/Trener-PSG-Emeri-je-negirao-da-je-bio-u-Rimu