Povjerenstva La Liga je službeno potvrdio da će Neymar neće moći igrati u nacionalnom Derbi. To je pogrešno ponaša u svojoj ligi s Malaga i bio kažnjen za 3 suspenzije. Španjolski nogometni savez službeno najavio još dva suspenzija kazne za "Barcelonu" igrač Neymar on uopće izdržati tri nosača, i Brazilski proslijedi će propustiti derbi Španjolske protiv "real Madrida". Vrijeme promociju proizvoda, sada naloge za kupnju i Nogometni dresovi prodaja, imaju mogućnost da dobiju razne male darove.

U prvenstvu s Малагой, prekršaj Neymar, on je uklonjen nakon što je u isto vrijeme pljesak na četvrti arbitar, a time pretrpio 3 suspenzija kazne, on je propustio nacionalne derbi. Novi Fotbalové Dresy Neymar, uživati cijena sa popustom, kao i brz i siguran utovar, tako da su majice snove korak brzo staviti na vašoj strani!

Neymar će propustiti Barcelone 16. travnja igra sa "Real Sociedad" (La Liga 32-og tur) i 27. travnja Osasuna (La Liga 34. krug), a također je dobio u obračun sa Real Madrid (La Liga 33-og tour) na izlazu od 24. travnja.

Podsjetimo, ranije Carlo Ancelotti, Faye Potop i Ronaldo je bio diskvalificiran na slične akcije, a žalba kluba također neuspješno.

Neymar uopće potrebno biti suspendiran je tri utakmice i neće moći igrati 23. travnja nacionalna Real Madrid derbi. Trenutno u ukupnom poretku "Barcelona" je odigrao još jednu utakmicu, nego Real madrid, još uvijek zaostaje 3 boda. Kupiti Fotbalové Dresy Neymar online, veliki izbor proizvoda, molimo posjetite našu stranicu, a imaju visoku kvalitetu usluge nakon prodaje.

Službeno: Neymar će biti odsutan Nacionalni derbi

Pročitajte više na:http://www.panthersoccercamp.com/Sluzbeno-Neymar-ce-biti-odsutan-Nacionalni-derbi