Za Manchester City u derbi, Manchester United će u gostima protiv Manchester City je glavobolja za Jose Mourinho je prije utakmice previše ranjenih vojnika, uključujući i Погба, 6 osoba nije u mogućnosti sudjelovati u ovom derbi. Srećom, povratak Valencia, Wayne Rooney i Маршаль još u prošlom ligi na status i golova, Jose Mourinho nadam se da ekipa može naučiti iz dvije osobe, da se bore za pobjedu i nastojati zaraditi pobjedu derbi. Tražim kvalitetne Nogometni dresovi prodaja? onda ne propustite naše proizvode, naša web stranica ima dobar ugled.

Jose Моуриньо inspiriran Jones bitku s Смолин za momčad, ali i dva "boraca", očigledno, nisu bili lagani ozlijeđenih, Jose Mourinho ističe da momčad ne može priuštiti više ozljeda, jer previše igrača već je ozlijeđeno, posebno u Jones i Смолин reprezentacije za vrijeme utakmice bio je povrijeđen, Jose Mourinho je, navodno, nije bio zadovoljan: "ne samo da su obojica, s tim treba obratiti pažnju na svaki, moraju biti pažljivi i oprezni." "

Ako je on mogao pobijediti Manchester City u ovoj igri, Manchester United će biti nadoknađeni za plavu Mjesec, povratak na prve četiri Lige Prvaka, Jose Mourinho se nada da će dobiti više mogućnosti, kao što su Wayne Rooney i Маршаля, proteklog vikenda ligi zabio loptu, dvije osobe mogu napustiti klupu nakon brzog ulaska u stanje, Jose Mourinho je drago, da. Manchester United dresovi 2016/17 online prodaja, udobnu i brzu dostavu do Vaših vrata.

Jose Mourinho: "ja vjerujem, prijatelji, naši ratnici, oni znaju kako su važni, kao što su Wayne Rooney i Маршаль dva primjera, u igri moramo pobijediti, dati neočekivane prednosti, kao što su Wayne Rooney, nikad nisam mislio da može igrati svih 90 minuta, ali to je napravio. Želimo se boriti za važne stvari, da bi tim više kohezivan i više truda. "Ako želite znati više detalja o Manchester United dresovi 2016/17, molimo, posjetite web-mjesto, gdje se nalazi detaljniji opis.

"Manchester United" 6 osoba propustio derbi

Pročitajte više na:http://www.panthersoccercamp.com/Manchester-United-6-osoba-propustio-derbi