La Liga Liga igrala prva 31. rundi igre. Fokus okruglog je Madrid derbi, Ronaldo je pucao je izbačen liniju vrata od strane obrambenog igrača, druga polovica igre Pepe prvo dobio gol, Griezmann ekvalizator bodovi u finale u igri, zadnje dvije strane rukuju , Još jedna ključna utakmica, Barcelona 0-2 poraza u Rose Garden stadionu, u slučaju jednog multi-igra je još uvijek iza Real Madrid 3 boda. U potrazi za visokokvalitetnim Nogometni dresovi prodaja? onda ne propustite naše proizvode, naša stranica ima dobru zaštitu ugled.

Atlético Madrid broj jedan nogometna zvijezda Griezmann, s obzirom na ključne točke bodovima u Madridu derbiju, naglo pustiti Real Madrid čini se da preda 3 boda, ali da će biti 1 bodova. Gryzman nastaviti dvije uzastopne sezone da je dobio rezultate u Bernabeu, u posljednjoj sezoni, cilj mu je pomoći Atletico Madrid pobjedu, a ove sezone, on je još jednom da pomogne u tim ostati neporažen.

I nakon današnjeg Madrid derbi, mediji i pitao Griezmann o budućnosti, a kao odgovor na hoće li se pridružiti Real Madrid u budućnosti, rekao je Griezmann: „Za moje budućnosti, neću isključiti bilo kakve mogućnosti, iako sam vlasništvo dobro vrijeme u Atletico Madridu. Kupite nogomet Fotbalové Dresy Griezmann ovdje, jamčimo niste posljednji put kupiti ovdje.

Nakon utakmice, Real Madrid kapetan Ramos i za Griezmann primjedbe dao izjavu: „Real Madrid nepodmirene igrača na svijetu će se otvoriti vrata, dok god ste dovoljno izvanredan, Real Madrid će vas dočekati.

Bez obzira na Griezmann budućnost je ostati ili ne, Real Madrid će biti u sljedećem vremenskom razdoblju s Griezmann povezane, da li je Real Madrid spreman platiti 100 milijuna eura za Griezmann kršenja ugovora, moramo čekati vrijeme dati answer.If želite znati više detalja o Fotbalové Dresy Griezmann, molimo posjetite web stranicu, gdje postoji detaljniji opis.

Bi Griesman napustiti Atletico Madrid u drugim klubovima?

Pročitajte više na:http://www.panthersoccercamp.com/Bi-Griesman-napustiti-Atletico-Madrid-u-drugim-klubovima