Prema "Daily Mirror" vijesti Paris Saint-Germain i ostali timovi su također zainteresirani za uvođenje Liverpool napadač Sturridge. Prije toga neki mediji tvrde da je AC Milan zainteresiran za prijavu Sturridge u ovog ljeta. U "Daily Mirror" rekao je da je Paris Saint-Germain West Ham i Stoke City i pridružio se natjecanje u ovoj England igrača koji Paris Saint-Germain može biti više spremni da prvo najam put predstaviti Sturridge. Modni Nogometni dresovi prodaja kvaliteta je također vrlo dobra.

27-godišnji Sturridge je 2. siječnja 2013. godine iz Chelsea pridružiti Liverpool njegov prijenos naknadu od 12 milijuna funti. Iako je izvedba vrlo aktivan ali Sturridge nije dobio previše prilika za igranje u ovoj sezoni. Međutim Paris Saint-Germain mislim Sturridge može pomoći im ići dalje u Ligi prvaka ali oni su samo spremni za iznajmljivanje Sturridge.

Zbog ozljeda i drugih čimbenika ove sezone Sturridge u ligi samo 14 nastupa Liverpool je vrlo razočaran njegovim čestim ozljedama oni su spremni saslušati ponude drugih timova u ljeto i Liverpoola vrijednosti oko njega 30 milijuna £. Uskoro kupiti PSG Dresovi prodaja više ćete kupiti više popuste ćete imati.

West Ham i Stoke City ima namjeru potpisati Sturridge West Ham United žele Sturridge kao zamjena za Carrolla koji su spremni zamijeniti Carol ovog ljeta. Međutim Paris Saint Germain je uvjeren da je zdrava Sturridge može pomoći Cavani podijeliti pritisak napada može pomoći u tim ići dalje u Ligi prvaka stazi.

Nakon dolaska u Liverpool Sturridge zabio 59 golova u 113 utakmica njegov trenutni ugovor istječe u lipnju 2019. godine Stuart igrao 14 puta u Premier ligi ove sezone pet među njima od prvih prilika a on je postigao dva gola pomaže dvaput. Osim toga on je postigao četiri gola u četiri ligaška utakmica. Želite li kupiti noviju Dječji dres Real Madrid onda obratite pažnju na naše web stranice mi ćemo ažurirati novi proizvod u bilo kojem trenutku.

Paris Saint-Germain želi unajmiti Sturridge